Spring til indhold

AutoConsult A/S

+45 88 530 690 (mandag-fredag 8-16)

mail@autoconsult.dk

Medarbejdere

AutoConsult er Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomhed inden for godkendelse af køretøjer og har eksisteret i mere end 15 år. Vi er leverandør til en bred række af importører, opbyggere af specialkøretøjer til både private og erhverv. 

Vi har adgang til internationale databaser og er altid opdateret på den nyeste viden ift. godkendelser i ind- og udland.

  • Motorkøretøjer og påhængskøretøjer dertil – Forordning (EU) 2018/858
  • Landbrugs- og skovbrugstraktorer og påhængskøretøjer dertil – Forordning (EU) 167/2013
  • To- og trehjulede motorkøretøjer – Forordning (EU) 168/2013
  • Ombyggede biler
  • Ombyggede motorcykler

AutoConsult er dit hold af specialister i forhold til dokumentation og godkendelser af køretøjer både i Danmark og resten af EU. Vi har dybdegående viden ift. godkendelse af lette og tunge erhvervskøretøjer inden for transportsektoren, kørende maskiner til landbruget og lette køretøjer som biler og motorcykler.

I samarbejde med partnere i ind- og udland sikrer vi, at køretøjer lever op til gældende tekniske regler. Vi skaffer den nødvendige dokumentation og foretager nødvendige afprøvninger og beregninger i forbindelse med både serieproducerede og individuelt byggede køretøjer. Det gælder både ift. sikkerhed, konstruktion og emission.

AutoConsult har som noget helt unikt adgang til Europas største database med emissionsdata, samt støjmålinger og brændstofforbrug for både nye og brugte biler. Via vores internationale samarbejdspartnere råder vi over alle former for test af køretøjsmateriel baseret på fælleseuropæiske tekniske regler.

Førende specialister
Autoconsult er som rådgivende ingeniørfirma din garant for, at dine køretøjer lever op til gældende krav og lovgivning, og vi er de førende specialister i Danmark med erfaring fra myndigheder, synsvirksomhed, auto- og transportbranche.

Ejerskab og bestyrelse
Virksomheden ejes af adm. direktør Jan Nyboe teknisk direktør Kent Nielsen og Nicklas Krogholt. Alle tre er en del af den daglige drift og medlemmer af bestyrelsen.

Har du og din virksomhed behov for rådgivning og godkendelse af køretøjer er AutoConsult den oplagte partner.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder